Brink Accountants is een veelzijdig adviesbureau op het gebied van accountancy en belastingen. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken wij schouder aan schouder op met onze relaties. Wij werken veel voor MKB ondernemers en particulieren in allerlei verschillende sectoren zoals zakelijke dienstverlening, detailhandel, horeca en medische zorg.

Brink Accountants is een gevestigde naam sinds 1919. Inhoudelijk is ons vak sindsdien veranderd door steeds complexere wet,- en regelgeving. Maar de kern is gebleven: het ontzorgen van ondernemers door sparren, proactief adviseren en werk uit handen nemen. Dat doen wij met veel plezier en passie vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Zuidwolde.

Ook voor onze nieuwe klanten zetten wij ons in om de belastingdruk zoveel mogelijk te verlagen. Daarbij kijken we niet alleen naar het heden en de toekomst, maar zeker ook naar het verleden. In veel gevallen lukt het ons om over afgelopen jaren nog belastingen terug te vorderen. Wij houden graag uw oude jaarrekeningen en belastingaangiften tegen het licht om de mogelijkheden te bekijken.